Gåvor

Vill du stödja brottsoffer för människohandel? Kontakta gärna oss innan du ger din gåva. Du når oss på kontakt@insamlingmottrafficking.se

Vårt varmaste tack!

Vi vill tacka alla som på olika vis bidragit till vårt arbete. Sponsorer, gåvogivare, stiftelser och skolor. Alla som bidragit med ekonomiskt stöd eller hjälpt till på annat vis.

Tack vare ert stöd och uppmuntran kan vi tillsammans göra något för de som utsatts för ett av vår tids mest allvarliga brott, människohandel.

SE VÅRA GÅVOGIVARE

Bli månadsgivare

Vill du bli månadsgivare? 

Kontakta gärna oss innan du ger din gåva. Du når oss på kontakt@insamlingmottrafficking.se

Företag och anställda

Boka en företagsträff så kan vi tillsammans komma med idéer på hur just ert företag kan vara med och hjälpa till i kampen mot människohandel. Här finns några förslag utifrån tidigare samarbeten:

  • Starta en insamling bland arbetskamrater eller anställda.
  • Ge en gåva eller sponsra med tjänster.
  • Ordna ett frukostseminarium på din arbetsplats kommer vi och berättar om vårt arbete. Vi vet att det ofta finns ett stort engagemang hos personalen. Tillsammans kan vi göra det möjligt att hjälpa barn, unga och vuxna i människohandel till ett bättre liv.
  • Kontakta oss:kontakt@insamlingmottrafficking.se

Event och insamlingar till stöd för brottsoffer.

Under årens lopp har vi fått draghjälp av privatpersoner och företag som ordnat insamlingar, event och stödkonserter. Vi vill tacka er alla för goda idéer och initiativ. Tillsammans har vi hjälp brottsoffer för människohandel till ett nytt liv. Vill du veta mer? Du når oss på kontakt@insamlingmottrafficking.se

Ordna en insamling eller ett event. Vi tar emot gåvorna och ser till att de kommer till nytta för traffickingoffer.