Smart använda spikpistol med tryckluft

En spikpistol med tryckluft är enkel att använda. Du som jobbar med att spika mycket, du kan välja att gå över till en spikpistol med tryckluft istället för att använda dig av en hammare. Med en spikpistol går jobbet snabbare, samt att det även är enklare att kunna jobba på ett sätt som är ergonomiskt. Om du vill hitta en bra spikpistol så finns det flera varianter att välja på hos Ergofast. Hos detta företag kan du hitta en mängd bra verktyg som är ergonomiska. Bland annat erbjuder de:

  • Armering
  • Max Powerlite högtryck
  • Max spikpistoler
  • Kompressorer
  • Handverktyg gas

Smart använda tryckluft för driva spikpistolen

En spikpistol med tryckluft innebär att den drivs med hjälp av en kompressor. De spikpistoler som finns hos Ergofast, de är alla driftsäkra samt att de även är smidiga att använda. De är dessutom ergonomiska. Du kan välja mellan att ha en spikpistol samt kompressor med 8 bar, så väl som med 20 bars tryck.

Ergogfasts MAX Powerlite spikpistoler ger väsentligt mindre rekyl vid användning samt att de även väger bra mycket mindre än vad andra vanliga varianter gör. På kompressorn har du ett uttag där du kan välja mellan 8 bar och 20 bar. Det innebär att du då kan arbeta med både hög- och lågtrycksspikpistoler.

Glöm inte att ge spikpistolen bra service

Har du en spikpistol och kompressor från Ergofast, så kan du lämna in den hos dem då det är dags för service. Det på ett av deras Pro Fastening Centres.